La Rosteehoeve
Welkom bij manege en sportpaardenfokkerij La Rosteehoeve
© La Rosteehoeve - Kolkstraat 80 - 9100 Nieuwkerken-Waas

Ponykampen

Data 2020

De zomerkampen zijn reeds voorbij, maar niet getreurd! In de herfstvakantie van 2020 organiseren wij nog een ponykamp! Data: 02/11/2020 tot 06/11/2020 (excl woensdag) Het kamp gaat door op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 10u tot 15u. Voor de werkende ouders is er ook voor- en na opvang voorzien (vanaf 8u ‘s ochtends tot +/- 17u30).

Data 2021

De data voor 2021 zijn op dit moment nog niet gekend, maar wat we wel al kunnen zeggen, is dat er 1 kamp zal georganiseerd worden in de paasvakantie en 4 kampen in de zomervakantie. De eerste week van januari 2021 worden de data vastgelegd.

Inhoud kampen

De ponykampen zijn geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Natuurlijk zijn deze ponykampen niet enkel voor beginners, ook de gevorderde ruiters en amazones komen hier zeker aan hun trekken! Er wordt dagelijks paard gereden, in groepen opgedeeld per niveau. Waar de beginners alles bijvoorbeeld leren draven, rijden de gevorderden eens een springlesje zonder handen! Wat doen we tijdens de ponykampen? Behalve het “gewone” rijden, proeven we ook van andere disciplines van de paardensport, nl western riding, voltige, horseball, pony games, vrijheidsdressuur, … We gaan op buitenrit, de pony’s worden gewassen, de stallen worden uitgemest, met de hondjes moet er gespeeld worden, kortom, het zal een overgetelijke week worden!