La Rosteehoeve
Welkom bij manege en sportpaardenfokkerij La Rosteehoeve
© La Rosteehoeve - Kolkstraat 80 - 9100 Nieuwkerken-Waas

Clubreglement

Verzekering

Aansluiten bij de verzekering van Paardensport Vlaanderen is verplicht. De verzekering is per kalenderjaar en jaarlijks te hiernieuwen via de club voor 31 januari. Voor mensen met een halve stal of eigen paard, is er een uitbreiding op de verzekering voorzien, zodat zij ook verzekerd zijn buiten de lessen.

5- of 10-beurtenkaart

Het is verplicht je les op voorhand te betalen. Dit kan door een 5- of 10-beurtenkaart aan te schaffen. Dit abonnement kan aangekocht op La Rosteehoeve en de kaart blijft ook bij ons. Bij aankoop van een 10- beurtenkaart krijg je een 11e les gratis. Indien je geen beurtenkaart wenst te kopen, dan moet je je volgende les op voorhand betalen. Tarieven: - 10-beurtenkaart (11e les gratis): € 175,00 - 5-beurtenkaart: € 87,50 - Les: € 17,50 Opgelet: de beurtenkaarten zijn persoonlijk en niet overdraagbaar, noch inwisselbaar voor geld!

Annulatie

Ben je genoodzaakt jouw les te annuleren? Bel dan zeker 24u op voorhand af, dan kunnen we nog iemand anders blij maken met jouw plaats. Indien je minder dan 24u op voorhand afbelt, dan zijn we genoodzaakt de les aan te rekenen op de beurtenkaart. Annulaties kunnen uitsluitend via SMS of telefonisch op het nummer 0498/706.185, en dus niet via WhatsApp, Facebook / Facebook Messenger, e-mail, …